Statie de Sortare Cluj

Este bine cunoscut faptul ca tipul si calitatea betonului produs depinde foarte mult de agregatul folosit in procesul prelucrarii. Betonul poate varia de la betoane usoare, cu o compozitie a agregatelor foarte variata, la betoanele macroporoase, produse cu ajutorul agregatelor grele-compacte sau usoare- poroase, sau betoanele celulare, ideale pentru izolarea termica a constructiei. La NEPSIS BETON S.R.L, noi dispunem de o statie de sortare agregate rotativa cu o capacitate de productie de 200 de tone/ora care ne permite sa facem fata unor comenzi de volum mare fara sa intarziem sau sa compromitem calitativ in vreun fel cand vine vorba de comanda dumneavoastra. Totodata, statia de sortare de la Cluj poate sa produca sorturi de diferite marimi, de la 0 la 16 mm, folosite pentru a produce tipul de beton care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

Agregatele sunt verificate şi monitorizate constant in laboratorul nostru atestat pentru a garanta faptul ca respecta toate normele nationale si europene in ce consta calitatea materialului prelucrat. Pentru a ne asigura ca nu doar prelucrarea, ci si livrarea, sunt executate in intervalul cel mai scurt de timp, NEPSIS BETON S.R.L dispune de autobasculante proprii cu care se asigura transportul de agregate sortate.

Eliminand intermediarii, luam asupra noastra responsabilitate deplina in ce consta atat tipul si calitatea agragatelor sortate cat si promptitudinea transportului. Pentru echipa NEPSIS BETON S.R.L, calitatea muncii depuse si satisfactia clientilor nostrii sunt factori esentiali, iar orice serviciu de productie a betonului de calitate incepe cu obtinerea agregatului potrivit.

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton