Servicii

Noi, cei de la NEPSIS BETON S.R.L va oferim solutii eficiente, rapide si profesionale, fiind o companie experimentata in ceea ce priveste productia si transportul betonului cat si cea a pietreisului, agregatelor si al sorturilor, in Cluj-Napoca direct in santierul de constructie. Infiintata in anul 2002, am reusit sa ajungem in punctul in care sa dispunem de propria noastra statie de beton, pentru toate tipurile de beton.

Va punem la dispozitie utilajele noastre, pentru inchiriere care includ: productia de beton cat si productia de sorturi de rau, cu dimensiuni intre 0-16 mm. De asemenea dispunem de cantar industrial, la locatia de productie si oferim transport pentru beton si agregate sorate cu autobetonierele si cu autobasulantele proprii. Specialistii nostri va vor ajuta sa realizati reteta perfecta pentru o constructie stabila si rezistenta, indiferent de tipul acesteia.

Statia noastra de sortare de agregate de la NEPSIS BETON S.R.L este rotativa si are capacitatea de productie de 200Tone/ora fiind foarte eficienta cand vine vorba de viteza de productie, putand sorta dupa cum am mentionat sorturi de diferite marimi.

Statia de beton Liebherr de care dispunem are capacitatea de 120 de MC/Ora, fiind una din cele mai performante statii de beton existente la ora actuala. Pe langa aceasta, daca necesitati, putem pune la dispozitia dumneavoastra si o pompa de beton.

Parcul nostru auto este dotat cu 5 Autobetoniere Scania, Volvo cu capacitatea de 9 Mc fiecare, 8 Autobasculante Volvo, Iveco cu capacitate de transport de pana la 46 tone, 2 incarcatoare frontale de 3 Mc si 4 Mc si un Bludozer Chitaci de 24 de Tone. Coordonatorul nostru de transport se va asigura ca incarcatura va ajunge la timp si gata sa va ajute sa va indepliniti visul de constructie.

Experienta noastra din ultimii ani demonstreaza efortul si pasiunea pe care o incorporam in ceea ce facem. Noi cei de la NEPSIS BETON S.R.L suntem capabili sa va oferim doar cele mai bune si mai calitative solutii pentru problemele voastre de constructii si pentru executarea corecta si impecabila a unui proiect de constructie.


Esti Interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton