Beton Cluj

Este un fapt binecunoscut in domeniul constructiilor ca statornicia unui camin sau al oricarui tip de proiect de constructie este determinata de calitatea materialelor folosite la ridicarea sa. Avand peste 10 ani de experienta, firma NEPSIS BETON S.R.L este specializata in productia diferitelor tipuri de betoane, de la betonul usor, format folosindu-se agregate anorganice, naturale sau artificiale, la betonul macroporos, format din agregate grele-compacte sau usoare-poroase, si betonul celular, creat prin producerea unei reactii chimice speciale si care asigura o izolare termica excelenta. Fiindca fiecare tip de beton se potriveste unui anumit tip de constructie, depinzand de cerintale tehnice ale acesteia, personalul NEPSIS BETON S.R.L este gata sa isi puna expertiza la dispozitia dumneavoastra si sa va ofere consultanta in alegerea betonului.

La sediul NEPSIS BETON S.R.L din Cluj Napoca, dispunem de tehnologia necesara pentru a asigura producerea unui beton de inalta calitate si transportul sau cat mai prompt la locatia desemnata de client. Dispunem de statie de betoane Liebherr, capabile de o productie de 120 mc/ora, care sunt considerate ca fiind cele mai performante statii de betoane existente pe piata la ora actuala. Totodata, pentru a asigura transportul rapid al materialului, noi va putem pune la dispozitie 5 autobetoniere Scania si Volvo de 9 mc, 8 autobasculante Volvo si Iveco cu o capacitate de transport de pana la 46 de tone, 2 incarcatoare frontale de 3 mc si 4 mc si buldozer Hitachi de 24 de tone.

Incercam mereu sa oferim un serviciu de calitate la un pret rezonabil fiindca sunt perfect constienti de faptul ca betonul produs de noi va sta la baza caminului sau a afacerii dumneavostra. Intelegem pe deplin increderea pe care ne-o aratati si de aceea suntem pregatiti sa va ajutam sa obtineti rezultatul pe care il doriti.

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton