Statie de Beton Cluj

NEPSIS BETON S.R.L asigura productia de beton de toate tipurile cu statie proprie. NEPSIS BETON S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si detine un personal de 20 de angajati printre care un inginer de retete de Beton, inginer mecanic pentru statia de beton alaturi de un coordonator de transport. De asemenea, NEPSIS BETON S.R.L dispune de un cantar industrial la locatia de productie si asigura transportul de beton in Cluj Napoca cu autobetoniere proprii.

NEPSIS BETON S.R.L ofera cele mai bune servicii in materie de statii de betoane deoarece detine una dintre cele mai performante statii de beton existente si anume statia de Betoane Liebherr care opereaza cu 120 MC/h si are 4 buncare de agregate cu o capacitate de 2.5 mc fiecare.

Deoarece NEPSIS BETON S.R.L mizeaza pe calitate, investitia in Statia de Betoane Liebherr este deosebita prin faptul ca asigura intreaga productie de beton dupa un sistem computerizat, putand asigura operatii pe tot parcursul anului, lucru care permite productia de betoane inalt calitative chiar si in timpul sezonului rece.

Pentru executarea constructiilor speciale sau mai delicate este nevoie de profesionalism si calitate iar acest lucru poate fi accesibil cu ajutorul NEPSIS BETON S.R.L, care asigura betoane si produse din beton verificate si insotite la livrare de documente de calitate in conformitate cu reglementarile in vigoare. In vederea unui ritm lucrativ alert si eficient, NEPSIS BETON S.R.L pune la dispozitia clientilor sai si pompa de beton functionala la cele mai inalte standarde.

Livrarile de beton sunt efectuate in timp real, cu promptitudine si fara complicatii datorita unei bune organizari si a profesionalismului echipei NEPSIS BETON S.R.L.

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton