Parc Auto

La NEPSIS BETON S.R.L, suntem constienti de faptul ca timpul dumneavoastra este foarte valoros. Tocmai pentru a evita intarzieri nedorite, am fost mereu atenti sa punem la dispozitia angajatilor nostrii un parc auto bine achipat care ne va permite sa ramanem independeti de intermediari cand vine vorba de transportul betonului si a agregatelor sortate.

Asiguram transportul betonului cu betoniere proprii si a agregatelor sortate cu autobasculante proprii, ceea ce inseamna ca suntem complet autonomi de vreun prestator de servicii extern. Parcul nostru auto este format dintr-un numar considerabil de autovehicule, inclusiv 5 autobetoniere Scania si Volvo de 9 mc, 8 autobasculante Volvo si Iveco cu o capacitate de transport de pana la 46 de tone, 2 incarcatoare frontale de 3 mc si 4 mc si un buldozer Hitachi de 24 de tone. Calitatea tehnologiei utilizate se traduce mereu intr-o mai mare calitate a rezultatului final, de aceea NEPSIS BETON S.R.L este una dintre cele mai competitive firme din domeniu.

Garantam atat producerea si livrarea prompta a betoanelor si a agregatului sortat cat si oferirea de consultanta in ce consta alegerea tipului de beton folosit pentru constructia dumneavoastra. Totodata, pentru a va facilita activitatile, suntem dispusi sa punem si pompa de beton la dispozitia dumneavoastra.

La NEPSIS BETON S.R.L, va puteti astepta sa primiti tot ajutorul de care aveti nevoie din partea unei echipe de profesionisti ce dispun de resursele necesare pentru a garanta cele mai bune rezultate, inclusiv un parc auto bine echipat ce permite transportul prompt al materialelor.

 

Video Statie de Beton Cluj Napoca

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton