Avantajele Noastre

La NEPSIS BETON S.R.L, consideram ca succesul pe termen lung depinde de faptul ca nu compromitem niciodata cand vine vorba de calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Infiintata in 2002, NEPSIS BETON S.R.L se mandreste cu faptul ca si-a indeplinit mereu obligatiile contractuale si angajamentele pe care si le-a luat fata de clienti, oferind o serie de avantaje printre care servicii de inalta calitate la preturi rezonabile si intr-un mod eficient.

Personalul experiementat, format din 20 de persoane, printre care si inginer de retete beton, inginer mecanic pentru statia de beton, inginer mecanic pentru statie de sortare si coordonator de transport, au oferit constant servicii de inalta calitate bazate pe seriozitatea manifestata in raport cu clientul si pe expertiza profesionala acumulata de-a lungul anilor. Totodata, dispunem de tehnologia si resursele necesare pentru a garanta faptul ca veti primi transportul de beton in locatia in care doriti si intr-un interval de timp foarte scurt. NEPSIS BETON S.R.L asigura transportul de beton in Cluj Napoca cu betoniere proprii si transportul de agragate sortate cu autobasculante proprii, ceea ce inseamna ca operam direct, fara intermediar. Parcul nostru auto, format din 5 autobetoniere Scania si Volvo de 9 mc, 8 autobasculante Volvo si Iveco cu o capacitate de transport de pana la 46 de tone, 2 incarcatoare frontale de 3 mc si 4 mc si buldozer Hitachi de 24 de tone, ne permite sa indeplinim toate cerintele pe care le aveti in ce consta transportul si prelucrarea betonului si a agregatelor sortate. Pentru ca suntem constienti de faptul ca timpul clientilor nostri este foarte pretios, dispunem de statii de sortare agregate rotative de mare capacitate, inclusiv de 200 tone/ora, pentru a putea executa orice comanda imediat si intr-un mod cat mai eficient. Un alt avantaj este constituit de faptul ca echipa noastra foloseste statie de betoane Liebherr, 120 mc/ora, considerate ca fiind cele mai performante statie de betoane existente la ora actuala.

Pentru a va facilita eforturile, oferim si consultanta in ce consta alegerea betonului pentru a asigura ca veti obtine un produs de calitate si de durata. La S.C. NEPSIS BETON S.R.L, garantam ca veti obtine un serviciu prompt, de calitate si la un pret rezonabil prin intermediul unei echipe de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton