Despre Noi

Prezentare Nepsis

Cine suntem noi? NEPSIS BETON S.R.L este o firma competenta de productie beton din Cluj-Napoca cu o experienta vasta in domeniu, profesionalismul si exigenta fiind doar cateva din punctele noastre forte. NEPSIS BETON S.R.L pune la dispozitia Dumneavoastra a gama larga de servicii in ceea ce priveste productia de beton cu statii proprii de toate tipurile si productie de sorturi de rau cu dimensiuni intre 0-16 mm si nu numai, beneficiind si de un depozit propriu care ne ofera atat noua cat si clientilor noastri o varietate de avantaje.

Infiintata in 2002, NEPSIS BETON S.R.L are in componenta un personal de 20 de profesionalisti capabili sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, in functie de cerintele proiectelor sau ale clientilor nostri, iar acest lucru iese in evidenta prin rezultatele excelente obtinute de-a lungul timpului. Ne-am dezvoltat de la an la an prin diversitatea proiectelor, acceptand oricand noi provocari, reusind astfel sa acumulam o experienta de peste 10 ani in domeniu. Echipa NEPSIS BETON S.R.L dispune de un inginer de retere beton, ingineri mecanici pentru statiile de beton, ingineri mecanici pentru statiile de sortare si coordonatori transport, toti acestia asigurand succesul lucrarilor dumneavoastra.

Statia de sortare agregate este rotativa si are o capacitate de productie de 200 tone/ora, cu sorturi de diverse marimi intre 0-16 mm. Pentru o mai mare si mai eficienta capacitate de munca am investit si intr-o statie de betoane Liebherr, una dintre cele mai performante statii de betoane existente, care dispune de 4 buncare de agregate cu o capacitate de 2,5 MC fiecare, si care poate asigura o productie de beton de 120 MC/ora.

In plus, parcul auto propriu NEPSIS BETON S.R.L cuprinde 5 autobetoniere Scania, Volvo cu capacitate de 9 mc fiecare, 8 autobasculante Volvo, Iveco cu capacitate de transport de pana la 46 de tone, 2 incarcatoare frontale de 3, respective 4 mc si un buldozer Hitachi de 24 de tone. Dispunem si de un cantar industrial la locatia de productie pentru o mai buna dozare a cantitatilor de beton si pentru rezultate optime. Toate echipamentele din dotarea NEPSIS BETON S.R.L au documente de calitate si opereaza in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Pentru ca dispunem de personal calificat si echipamente profesionale, putem accepta lucrari de dificultate tehnica inalta, asigurand in acelasi timp si transport de beton in Cluj-Napoca cu autobetonierele proprii si transport de agregate sortate cu autobasculantele firmei.

Pentru a va convinge de eficienta si profesionalismul lucrarilor NEPSIS BETON S.R.L in orice proiect de productie beton, va asteptam sa ne contactati telefonic la (004) 0741 110 671 sau personal, la depozitul nostru de pe Str. Statiei de Epurare FN (Parc Tetarom II, langa raul Somes), in Cluj-Napoca.

Esti interesat de produsele noastre ?

Cere Oferta Beton